För åttonde året i rad ska Surfa Lugnt-priset delas ut till en organisation eller person som inspirerar till kommunikation mellan unga och vuxna på nätet. Från och med nu och till och med 21 december kan du nominera din favorit och ge dem chansen att vinna 25 000 kronor.

Vem kan nomineras?

Stor eller liten, känd eller okänd spelar ingen roll – nominera den verksamhet som du tycker inspirerar till kommunikation, engagemang och kunskapsutbyte mellan unga och vuxna på nätet.

Nominera din favorit nu!

  • Beskriv kort varför du tycker att just denna organisation/person/företag ska få Surfa Lugnt-priset.
  • För att kunna svara på din fråga måste vi behandla dina personuppgifter.
    Läs hur Surfa Lugnt behandlar personuppgifter.
    Genom att klicka på "Skicka" ger du oss samtycke att behandla dina personuppgifter.

Hur utses pristagaren?

Nomineringen till 2019 års Surfa Lugnt-pris är öppen till och med den 21 december 2018 – vem som helst kan nominera. De nominerade presenteras sedan på surfalugnt.se och du kan vara med och rösta fram finalisterna.

En jury bestående av Surfa Lugnts styrelse väljer sedan den slutgiltiga vinnaren från de tre nominerade som fått flest röster. Prisutdelningen sker under Safer Internet Day den 5 februari 2019.

Tidigare vinnare av Surfa Lugnt-priset

2018 års Surfa Lugnt-pris gick till klass 8F (numera 9F) på Östra grundskolan i Huddinge som arbetar för att få vuxna att förstå att dålig ton på nätet inte bara är ett ungdomsproblem. Läs mer om dem och alla tidigare pristagare här. 

 

20/11 2018