Föreningen Surfa Lugnt lades ner i början av 2020.

Jag som i dag driver Surfalugnt.se heter Jesper Hultqvist. Jag var webbansvarig på Surfa Lugnt från 2015 till 2020 och skrev det mesta som publicerades på sajten under dessa år. Jag var också en av experterna som svarade på frågor från allmänheten.

Från början av 2020 till i december 2022 uppdaterades nästan ingenting här på Surfalugnt.se men sajten hade fortfarande en del besökare – så jag bestämde mig för att fortsätta att bygga på det som skapats under åren. Just nu håller håller jag på att uppdatera det mest besökta innehållet och sedan börjar jag skapa nytt.

Jag vill fortsätta (ungefär) som när föreningen Surfa Lugnt drev webbplatsen. Jag vill:

  • Sprida kunskap och ge stöd till vuxna (inklusive skolpersonal) om vad barn och unga gör på internet
  • Inspirera till vuxnas delaktighet och bejakande av barns användning av Internet

Har du förslag på innehåll du vill se på Surfalugnt.se? Kontakta mig på jesper@surfalugnt.se.

 

25/12 2022