Kontakta oss gärna om du vill anordna en föreläsning, diskussion eller workshop – vi har bred kompetens om ungas nätvanor, och om hur du som vuxen kan både lära dig och engagera dig mer.

Surfa Lugnt pratar i första hand med fokus på vuxna som målgrupp, men vi kan också förmedla kontakt till föreläsningar riktade till unga.

Fyll i formuläret här nedanför och formulera så tydligt du kan vad ni har för behov så återkommer vi så fort vi kan med förslag på upplägg och kostnad.

Johnny Lindqvist

Johnny har arbetat länge med frågor som rör unga och internet och är en av Surfa Lugnts experter, en flitigt anlitad föreläsare, och har skrivit böcker och metodmaterial för att förebygga utsatthet online.

 

 

Institutet för Juridik och Internet

Institutet för Juridik och Internet är en ideell expertorganisation som består av juridikstudenter, med stöd av praktiskt verksamma jurister. Institutets föreläsningsgrupp erbjuder föreläsningar om internet ur ett juridiskt perspektiv.

Nätvandrarna

Nätvandrarna, en del av Surfa Lugnts partner Fryshuset, föreläser för unga om livet online: hur vi tillsammans kan skapa de bästa möjligheterna för ett tryggt och säkert klimat online. Jasmine Rosell är projektledare för Nätvandrarna och skräddarsyr gärna föreläsningar och utbildningar efter behov och önskemål.

 

  • För att kunna svara på din fråga måste vi behandla dina personuppgifter.
    Läs hur Surfa Lugnt behandlar personuppgifter.
    Genom att klicka på "Skicka" ger du oss samtycke att behandla dina personuppgifter.

Surfa Lugnt vill bidra till att föräldrar och andra vuxna i barns närhet är delaktiga i vad barn gör på Internet, har kunskap om hur Internet och de tjänster barn använder sig av där fungerar, och ser nyttan och det positiva i barns internetanvändning.

10/01 2017