Vill du boka en föreläsning till exempelvis din skola, fritidsgård eller ett föräldramöte? I vårt nätverk finns experter med bred kompetens om ungas nätvanor, och om hur du som vuxen kan både lära dig och engagera dig mer. Fyll i förfrågan här nedanför så förmedlar vi den till den föreläsare du är intresserad av. Upplägg och eventuell kostnad kommer ni överens om tillsammans.

Institutet för Juridik och Internet

Institutet för Juridik och Internet är en politiskt oberoende ideell expertorganisation som består av juridikstudenter från Stockholm och Uppsala, med stöd från praktiskt verksamma jurister. Institutet grundades för att arbeta mot internetrelaterade kränkningar, bland annat genom opinionsbildning och utbildning. Institutets föreläsningsgrupp erbjuder föreläsningar i hela landet.

 

Nätvandrarna

Nätvandrarna, som är en del av Surfa Lugnts partner Fryshuset, föreläser för både unga och vuxna om livet online: hur vi tillsammans kan skapa de bästa möjligheterna för ett tryggt och säkert klimat online och nätharmoni i det digitala samhället. Frågor som tas upp är bl.a Netikett, Självförsvar online och Vad är egentligen ett brott?. Jasmine Rosell är projektledare, föreläsare och utbildare för Nätvandrarna och skräddarsyr gärna föreläsningar, workshops och utbildningar efter behov och önskemål.

 

 

Johhny-Lindqvist

Johnny Lindqvist

Johnny har arbetat med frågor som rör unga och nätet de senaste 10 åren. Han är en av Surfa Lugnts experter, en flitigt anlitad föreläsare, och har skrivit böcker och metodmaterial för att förebygga utsatthet online.

 

 

 

  • För att kunna svara på din fråga måste vi behandla dina personuppgifter.
    Läs hur Surfa Lugnt behandlar personuppgifter.
    Genom att klicka på "Skicka" ger du oss samtycke att behandla dina personuppgifter.

10/01 2017