Snart är det dags att dela ut Surfa Lugnt-priset igen – till en organisation eller person som inspirerar till kommunikation mellan unga och vuxna på nätet – men vi vill ha in fler nomineringar! Vem tycker du borde vinna priset? Ära och 25 000 kronor delas ut. Nominera ditt förslag senast 21 december! (Uppdatering: Nomineringen är stängd.)

Vem kan nomineras?

Stor eller liten, känd eller okänd spelar ingen roll – nominera den verksamhet som du tycker inspirerar till kommunikation, engagemang och kunskapsutbyte mellan unga och vuxna på nätet.

Hur utses pristagaren?

Nomineringen till 2019 års Surfa Lugnt-pris är öppen till och med den 21 december 2018 – vem som helst kan nominera. De nominerade presenteras sedan på surfalugnt.se och du kan vara med och rösta fram finalisterna.

En jury bestående av Surfa Lugnts styrelse väljer sedan den slutgiltiga vinnaren från de tre nominerade som fått flest röster. Prisutdelningen sker under Safer Internet Day den 5 februari 2019.

Tidigare vinnare av Surfa Lugnt-priset

2018 års Surfa Lugnt-pris gick till klass 8F (numera 9F) på Östra grundskolan i Huddinge som arbetar för att få vuxna att förstå att dålig ton på nätet inte bara är ett ungdomsproblem. Läs mer om dem och alla tidigare pristagare här. 

 

17/12 2018