Hej!

Under sommaren blir det ofta mindre aktivitet på de sidor jag är ute på. Då passar jag på att utnyttja min nyfunna fritid till att spela TV-spel.
Jag spelar i princip aldrig TV-spel annars (jag spelar mycket på datan men på grund av att jag måste flytta iväg från den för att sätta på tv:n så blir det inte mycket spelande där C: ). Men så fort det blir lov så tar jag ofta upp mina oavslutade TV-spel och fortsätter på dem. På grund av att jag spelar så sällan så kan jag ha ett spel jag fick för flera år sen men fortfarande inte klarat. Jag brukar hamna i en cykel där jag fastnar i spelet och slutar spela det för att sedan fastna igen, för att sedan fortsätta igen osv.
Annars jobbar jag mycket med olika program och försöker slutföra den ändlösa mängden projekt jag är inblandad i, allt från fandubbing till spelskapande osv.
Och så är det den nya animesäsongen förstås! Denna sommar är den fylld med intressanta titlar som jag dessvärre ännu inte hunnit ta mig en titt på. Bl.a. Bungaku shoujou som handlar om en flicka som är en bokslukare, på riktigt alltså! Hon är en demon som behöver äta litterära verk för att överleva.
Jag hoppas att jag kan få en chans att ta mig en titt på denna titel senare.
Surfa lugnt!

//Sara, tonårspanelen

12/07 2010